Tuesday, 29 May 2012

Tekstas apie šparagus. Paskambinu vienam restoranui ir nutariu neprisistatyti, na, tesie aš normalus žmogus, kuriam tiesiog įdomu, ar meniu neatsirado daugiau šparagų.
- Laba diena, e, - rimtu tonu pradedu aš, žmogus. Ką toliau reikia sakyti, jei neprisistatinėji? - Norėjau pasiklausti, ar turite šparagų?
- Aš tuoj pasitikslinsiu. (Agne, pss, čia skambina, klausia, ar šparagų turim!??) Na, turime tiek, kiek visada ir turėjome.
- Ačiū, viso gero.

Antras pokalbis

- Laba diena, norėjau pasiteirauti dėl jūsų restorano, ar ten pataikiau? - pagaliau prabylu kaip normalus žmogus.
- Laba diena, o ko būtent apie restoraną norėtumėte sužinoti?
- Jūs dažnai turite sezoninių naujienų, pagalvojau, gal būsite susikūrę ir sezoninį šparagų meniu.
- Reikėtų pasitikslinti. Su kuo jus geriau sujungti - restoranu, barmenais, ar... - jau tuoj pasakys "atstove spaudai", - restorano vadove?
- E... barmenai gal užsiėmę. Bet vadovė irgi turbūt užsiėmusi, - nesusigaudau, su kuo žmogus norėtų kalbėtis. - Junkit su bet kuo!

(sujungia su baru, šparagų patiekalų neturi. Padėjusi ragelį pusę minutės šypsausi.)


No comments:

Post a Comment