Friday 12 February 2010

Dig Lazarus, dig

... galvojau sau, sukdama i kaire identisku gatviu labirinte. Miestelis - ne Londonas. Ir vis tik reikia sugalvoti sistema, ismokti keliu gatviu pavadinimus ir gal pasiziureti i zemelapi, nes jei ryt dvieju valandu pertrauka praleisiu greitai eidama, galiu neberasti kelio atgal:) siandien sukau daugmaz vien i kaire, bet ir tai atgal eidama nemaciau jokiu skiriamuju bruozu, patvirtinanciu mano buvimo vieta. Net uzuolaidos vienodos. Nepasimesti padejo tik atrasta parduotuvele kaip atskaitos taskas ir kakutis ant saligatvio.
Einu gi sau ir galvoju. Bandau negalvoti, kad jauciuosi kaip namu seimininke (housewife) kitos namu seimininkes valdose. Ir siukstu neprisiminti, kaip ji kone su asaromis baisejosi, kodel koses i lekste idejau su sakute, o ne su saukstu. Ir kaip eme cypti, kai jai sviesa vonioj ijungiau. Ne, einu ir negalvoju apie tai;D Galvoju, kad lyg ir ne daug laiko praleisdavau namuose. Ir kad maniau, kad Londone truputi pavargsiu nuo tempo ir nejimo miegoti, todel cia dziaugsiuos ramybe ir grynu oru. Tai pirmoji dziaugsmo banga atslugo, kai issimiegojau, pavalgiau ir geriau pazinau bobute, o kada bus tikrasis atoslugis - gal po pirmos algos?:)
Bandau isivaizduoti save cia tris menesius. EEe, nuu.. hm.

3 comments:

  1. tai,kaip suprantu,palikimo negausi..

    ReplyDelete
  2. Tai va kokie jai dygliai islindo... Hm, o as tikejausi,kad ant ranku tokie dideli, astrus, geleziniai, kaip per kazkok filma, pf, kaip neidomu:D
    Man patinka but barmene, Tute, mes turim turet bara:D

    ReplyDelete
  3. Palikimus draudziama gauti:) Taip, mes turesim bara. As galesiu rupintis senais klientais;D

    ReplyDelete