Tuesday 2 March 2010

Darbus pasiliksiu nakciai

O dabar pasisnekam. Airiai pralose brazilams, o as radau uztvanka. Nuotraukos nedesiu, nes man tiesiog nejauku fotografuoti gamtos vaizdus su mobiliuoju ir deti i tinklarasti, akivaizdu, zemiau nusiristi virtualioje erdveje galima tik emus mobiliuoju fotografuoti save.
Ar lietuviskas bruozas yra svarstyti, bandyti ir tikrinti pries pasirenkant draugus? Skaiciau vengres laiska ir ji taip mane pralinksmino, kad pakiknojus atsidusau "myliu as ja". Ir tada stop - ka? Ka tu cia pasakei dabar? Taip nesnekama. Pirma turi bendrauti su zmogum bent puse metu, tada kartu pakeliauti, tada tureti kokiu nors bendru reikalu ir jei viskas gerai - sutikti, kad turi visai gera drauga. Tada turi praeiti dar puse metu, o gal net metai, nes vis tiek negali buti tikras, draugyste tai ir meile ar tik palankios aplinkybes. Jeigu zmogus dar ir bernas, viskas dar sudetingiau. Ar mes jau geriausi draugai? Mums dar reikia laiko. Mylesiu tave pavasari. O gal po puses metu. Geriau kartu apsigyvenkim, tada pazinsim vienas kita geriau ir suzinosim, ar tai tikra. Ka jauti - ne, tu nesakyk, as saves klausiu.
Kas ismoke viso sito? Kvailute Tutute. Niekada taip nebegyvensiu. Ka noresiu, ta ir mylesiu. Kartais - is pirmo zvilgsnio.

Manau, rytoj istrinsiu sita teksta;D
Dossie nezinojo, kad as vakar visa diena svenciau pavasari. Pasirodo, jai pavasaris prasideda kovo 21. Svenciu pavasari prie upes, uztvankos, anciu, pievoje, tuoj nebeturesiu jokiu nedegintinu batu.

3 comments:

  1. Jei pasistengtumei, šitą tekstą galėtumei sudainuoti (tu moki) pagal Carmen habaneros meliodiją

    http://www.youtube.com/watch?v=MVT-34qyuiM

    ReplyDelete
  2. http://www.youtube.com/watch?v=6fZRssq7UlM

    čia ji daug geriau varto akis
    (atsiprašau už įkyrumą)

    ReplyDelete
  3. Keisti jie. Ir motinos diena svencia kovo 14. Daugiau nekomentuosiu;D

    ReplyDelete